CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28823897
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Alufóliás csirke roston sütve
Hozzávalók: 4 csirkemell, 4 vékony szelet sonka, 4 szelet sajt, olaj, só, bors.
A húst lebőrözzük, kicsontozzuk, és mindkét fél mellet vékonyra kiverjük. Egy szelet húsra egy szelet sajtot, majd sonkát teszünk, beborítjuk egy másik hússzelettel. Kívülről mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, majd kiolajozott alufóliába csomagoljuk; ennek széleit gondosan nyomkodjuk össze. Roston mindkét felükön 10-10 percig sütjük a parázson. Faparázsban is készíthetjük: ha a tetejére is jut parázs, elég 10 perc. Elkészíthető sütőben is (jól előmelegítve). Kovászos uborkát kínálunk hozzá.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|