CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 31397839
|
2008. október 30.
|
|
|
Borsos rostélyos
Hozzávalók: 6-8 rostélyos szelet, 3 dkg mangalica zsír, 1 kis fej vöröshagyma lereszelve, só, őrölt bors.
A zsíron megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a kivert hússzeleteket mindkét oldalon kissé megpirítjuk benne. Annyi vízben, hogy félig ellepje, fedő alatt, lassú lángon puhára pároljuk. Ezután megsózzuk, jól megborsozzuk, és lefedve egészen megpuhítjuk. Tálalás előtt rövid lére párologtatjuk, és spagettivel körítve adjuk az asztalra.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|