CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28656945
|
2009. augusztus 18.
|
|
|
Hozzávalók: fél kg paprika, 1 kg lédús paradicsom, 10 dkg füstölt szalonna, 3 fej hagyma, 1 szál parasztkolbász, só, cukor, pirospaprika, egy marék rizs
A szalonnát feldaraboljuk, lassú tűzön kiolvasztjuk. Beletesszük a felkarikázott zöldpaprikát, később a 3 cm-es darabokra vágott kolbászt. Mikor kissé megsül, a kolbászt kivesszük belőle és megszórjuk pirospaprikával, csípős Piros arannyal. Kis vizet öntünk rá. Míg párolódik, a felszeletelt paradicsomot hozzátesszük. Megkevergetjük, sózzuk, ízlés szerint megcukrozzuk. Belerakjuk a jól átmosott rizst. Mikor megfő, visszarakjuk a kolbászt, megkeverjük és fedő alatt tartjuk 10 percig.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|