Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28662743
   « Vissza

Közlekedési balesetek (november közepe)

 « Balesetek 
2009. november 26.
 

November 14-én a hajnali órákban a Bökényföldi úton közlekedett a Veres Péter út felől a XVII. kerület irányába egy Opel Corsa. Vezetője az Újszász utcai kereszteződésnél a fényjelző készülék szabad jelzésénél balra nagyívben kanyarodott az Újszász útra, de mivel az úttest csúszós volt, nem tudta bevenni a kanyart és a buszmegállóba hajtott. A kiérkező rendőrök a gépkocsi vezetőjének leheletén alkoholszagot éreztek, ezért az ügyeletre vitték vér- és vizeletvizsgálatra.

November 16-án délelőtt egy Citoën Saxo típusú személygépkocsi vezetője a Légcsavar utca végénél a vasúti átjárót elhagyva felhajtott az útpadkára ami megdobta az autót és ennek következtében az árokba borult majd fejre állt. A kiérkező mentők megállapították, hogy a vezető valószínűleg nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az alkoholszonda vizsgálat eredménye pozitív lett, ezért a rendőrök a sérültet elkísérték a kórházba, véralkoholszint vizsgálat céljából. A gépkocsit a szállító nem tudta kihúzni az árokból ezért a tűzoltóság segítségét kérték.

November 17-én délelőtt egy Fiat Linea típusú személygépkocsi a János utcáról a Budapesti útra kívánt jobbra kikanyarodni. Neki jobbról a Budapesti úton érkezett egy Toyota tehergépkocsi, am inek vezetője a János utcára kanyarodott be balra. Eközben a két kanyarodó jármű összeütközött. A baleset okozásáért egyikük sem ismerte el a felelősséget ezért rendőrt hívtak, akik megállapították, hogy a Fiat vezetője alkoholt fogyasztott, mivel a szonda elszíneződött. Őt a kerületi kapitányságon előállították vérvételre.

November 18-án délután egy Peugeot 307 típusú személygépkocsi közlekedett a Csömöri úton a Szlovák út irányából, a belváros felé. A gépkocsi vezetője ismeretlen okból (feltehetőleg az elfogyasztott alkohol miatt) áttért a szemben lévő sávba, ahol összeütközött a Szlovák út irányába szabályosan haladó Daihatsu típusú személygépkocsival. Az intézkedés során a balesetet okozó sofőrnél elszíneződött az alkoholszonda, ezért a rendőrök vérvételre előállították, és vezetői engedélyét elvették.

PB090052

November 9-én késő délután az Újszász utcai közért elől indult el az a Ford Fusion típusú személygépkocsi, aminek röviddel ezután beragadt a fékberendezése. Az autó irányíthatatlanná vált és kb. ötven méter megtétele után az árokban kötött ki. A baleset során csak a gépkocsiban keletkezett anyagi kár.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez