CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28665174
|
2006. június 14.
|
|
|
Hozzávalók: fél kg krumpli, 5 db tojás, 10 dkg sajt, 1 fej vöröshagyma, fél dl tejföl, 15 dkg füstölt szalonna, só, bors, petrezselyem, pirospaprika, saláta.
A megmosott krumplit héjában megfőzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk. A kis kockákra vágott szalonnát üvegesre sütjük, majd a felkarikázott hagymát megpároljuk rajta. Rátesszük a meghámozott, apróra kockázott krumplit és ropogósra sütjük. A tojásokat elkeverjük a tejföllel, a reszelt sajttal, az apróra vágott petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a krumplira és kavargatva kocsonyássá sütjük. Mikor kész, megszórjuk pirospaprikával és salátát adunk mellé.
A saláta elkészítése: megmossuk, leveleire szedjük. Bő lét csinálunk hozzá: cukorral, sóval, ecettel ízesítjük. Ráöntjük a salátára és kézzel összenyomkodjuk, hogy a saláta magába szívja a levet.
|
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|