Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28663389
   « Vissza

Horoszkóp 07.23 – 08.23.

 « Horoszkóp, asztrológia 
2010. július 21.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

Ha „Szerető”-viszonyban él, titkos útjai lelepleződhetnek. Akinek vaj van a füle mögött, bajba kerülhet, mert fel kell most vállalni a felelősséget a tettekért. Nehezen tudja eldönteni mit is szeretne valójában, hol ezt, hol azt. Mivel véleményét mostanság gyakran változtatja, ráadásul egyetlen igazságként hangot is ad az aktuális álláspontnak, zűrzavart, bosszúságot okoz mind magának, mind környezetének. Lehetőség szerint ne egy hétvégi grill partin tartson kiselőadást az Önt és csakis Önt érdeklő dolgokról és próbálja meg ne rákényszeríteni akaratát másokra. Attól, hogy Önnek most nem annyira jó, másnak nem kell rossznak lennie!

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

Az Oroszlán havában olyan helyekről érheti arculcsapás, ahonnan nem is számított volna rá. Ez értékválságba kényszerítheti. Át kell, hogy gondolja, mit, vagy kit ítél helyesnek, vagy helytelennek. A hirtelen bekövetkező sújtott helyzeteket kifejezetten nehezen viseli, hiszen Ön a kitartás és hosszú távon változó dolgok éllovasa. Szinte csak kapkodja a fejét – már amennyire és föld jegyű kapkodhatja –, hogy mi ez a rendkívüli gyors, alapvető életeseményeket felborogató, hirtelen változás Ön körül. Tudnia kell, hogy vannak helyzetek, mikor a gyorsaság ugyanolyan jó képesség, mint a türelem és kitartás, melyeket nagyra értékel.

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Valaminek a végére, elbúcsúztatására készül. Felismeri, hogy itt az idő egy fontos, régóta halogatott döntés meghozatalára és a körülményekhez képest jól viseli az elengedés fázisait. Sőt, önbizalmat és erőt nyer abból, ahogyan kívülről is képes önmagára tekintve megállapítani, mekkora hatalmas belső erővel rendelkezik. Bármilyen kellemetlen helyzetbe is kerüljön, győztesként fog kilépni abból, mert képes felemelt fejjel túllépni a múlt dolgain. Ön nem csámcsogni és veszekedni szeret, csak egyszerűen szabaddá válni és ezért a szabadságért képes ésszerű kompromisszumokat kötni.

 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Augusztus elején egy nagyobb lelki válságot élhet át, amiből sajnos nehezen tud kilábalni. Anyagi és érzelmi élete kerülhet lesújtott állapotba. Alapvetően nem kedveli az agresszív, dühös helyzeteket, mégis lelke mélyén vágyik rá, hogy ki tudja élni a fellobbant érzelmeket. Törjön össze egy poharat, vagy csapkodjon párnát. Persze teheti ezt úgy is, hogy senki meg ne lássa. Tanuljon meg dühösnek lenni, és tanulja meg értékelni a hangos szó gyógyító erejét, mely képesség kifejlesztése révén végre hangot adhat véleményének. Próbálja ki és meglátja, meg fog könnyebbülni!

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

Mondhatjuk az Oroszlánra, hogy „elvan”, jól el tud lenni, élni, nyaralni, létezni saját havában. Nem akar túlzottan semmit és Önt sem akarják túlzottan rávenni semmire. Remek időszak ez egy kisebb nyaralásra, ahol süttetheti a hasát és élheti életét. A hónap második felében felbukkanhat egy tetszetős hölgy, vagy úr, de még nem most van itt az ideje a kapcsolat kialakításának, mert a felbukkant személynek „ügyei” vannak, melyeket el kell rendeznie. Egyelőre csak ízlelgesse, jobban mondva legeltesse a szemét a kiszemelt személyen.

 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

Erős helyzetben áll a Szűz uralkodó bolygója a Merkúr, vagyis tisztában van saját képességeivel, meg tudja becsülni elért pozícióját, munkáját, elfoglalt helyét a világban. Nem is nagyon mozdulna onnan, ahol most éppen van. Az ésszerű dolgok rendben vannak, az érzelmi élete azonban kissé felfokozott. Ez a felfokozottság szinte idegen a Szűz jegyűektől. Önnek tehát a fejlett intellektusa mellett az érzelmi intelligenciájának fejlesztésével is foglalkoznia szükséges. Empátia, segítőkészség, szubjektív döntéshozatal, szívből jövő megérzésekre számíthat, valamint ezen képességek fejlesztéséhez szükséges feladatokra.

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

Kötelezettség, vagy szórakozás?! Sajnos ebben az időszakban e kettő fogalom két különböző dolgot takar. Amit meg kéne tennie, az nem egyezik meg azzal, amiben valójában örömét lelné, így döntések hosszú sorát kell meghoznia, hogy hosszú távra gondolkodik, vagy megelégszik rövid távú apró örömökkel. Párkapcsolatában nehézségekre számíthat, kettejük közé egy láthatatlan fal emelkedik és ezt a falat sem megkerülni, sem átugorni nem tudja. Fontos, hogy saját rossz kedve miatt ne vagdalkozzon, csipkelődjön a környezetében élőkkel, mert a végén egyedül marad!

 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Diplomáciai érzéke fejlesztésre szorul. Képletesen szólva kis bosszúságokkal, mondhatni áramütésekkel kívánja a sors rászorítani arra, hogy véleményét másokkal szemben inkább tanító, mint bántó szándékú módon kommunikálja ki. A Skorpió-jegyű emberek is érintettek az összefoglalóban említett közlekedési nehézségekben, így fontos, hogy odafigyeljenek a nyaralóhoz vezető úton. Akár hisz benne, akár nem, érdemes elmondani egy imát mielőtt utazásba kezd!

 

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Menne, haladna, csinálná! Vigyázzon a fejére, mert falba ütközhet. Rengeteg új ötlete támadhat a munkahelyén, ugyanakkor az új ötletek miatt összetűzésbe is kerülhet kollegáival, üzlettársaival. Ez, a sok esetben csalódáshoz vezető állapot visszavezetheti Önt a hónapokkal ezelőtt megélt álmodozó magatartáshoz, vagyis begubózva fantáziálhat egy szebb, jobb, „könnyebb” világról. Tudnia kell, hogy az álmodozás ellenére a megoldatlan feladatok megvárják Önt, és később ismételten szembesülnie kell velük. Talán ez a kivárás segíti majd abban, hogy környezete jobban el tudja fogadni az Ön új és gyors megoldásokat kínáló ötleteit.

 

Bak (XII. 22.- I. 20.)

Két álláspont közé szorult. Az egyik álláspont a „ne szólj szám, nem fáj fejem”, a másik pedig a „látszat” dolgok felforgatására irányuló energia. Nem tudja igazán, melyik lenne a helyes út. Úgy érzi, ott áll e két ellentétes dolog között és csak őrlődik. Ez az őrlődés pedig saját energiáját forgácsolja szét, így fáradtságra, levertségre számíthat. Remélhetőleg az Oroszlán havának végére kifejlődik majd egy olyan megoldás Önben, mely nem készteti megkeményedésre, illetve amely megoldás nem saját egészségének és lelkiállapotának rovására megy.

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

Az élet színpadi játékában Önre a felforgató szerepét osztották. Hálátlan szerep ez, ha arra gondolunk, hogy a változás az, amelyre minden esetben számíthat, mégis hálás, ha hosszú távon a betokosodott helyzetekből való kilábalás lehetőségét nézzük. Önt nem első látásra, hanem második látásra lehet igazán megszeretni. Legyen kitartó véleménye mellett, legyen új és szokatlan, ahogy Öntől már megszokhattuk. Augusztus havában ajánlott valamilyen extrém, különleges sport kipróbálása, egy tandemugrás, vagy vadvízi evezés. Ha nem éli meg különleges adottságait, azok balesetveszélyes helyzetekbe sodorhatják.

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Öntől szokatlan gyorsaságot várnak el. A Halak-jegyű ember általában megvárja, míg az élet vize odasodorja őt a megfelelő eseményhez, most azonban Önnek kell tennie azért, hogy a dolgok megtörténjenek. Meg kell tanulnia akaratosnak lenni, gyorsnak és kitartónak. Rendkívül nehéz a feladat, a bolygók azt ajánlják, hogy tanuljon azoktól az emberektől, akiket eddig ki nem állhatott, lesse el a gyors és eredményes viselkedési módot. A Halnak most lába nő és futni tanul. Tartsa ezt szem előtt!

Laki Beáta (06-70-310-1974)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez