Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655721
   « Vissza

Közlekedési balesetek

 « Balesetek 
2010. július 21.
 

Június 29-én kora délelőtt egy Opel Astra haladt az Újszász úton Cinkota felé, amikor a Borotvás utcából egy személygépkocsi kikanyarodott elé és összeütköztek. Az okozó elment a helyszínről, de a rendszám alapján kiderült, hogy tavaly októberben lejárt a műszakija a járműnek, a forgalomból kitiltották és feltehetően kötelező biztosítással sem rendelkezik. A rendőrség a meglévő adatok birtokában keresi az elkövetőt.

Június harmincadikán este a Baross Gábor utcán közlekedett egy BKV busz a Veres Péter utca felől. A Margit utcai kanyarban, ahol nincs kijelölt megállója a járatnak a sofőr megállt, hogy egy utas leszálljon. Eközben egy Opel Astra személygépkocsi kikerülte, majd amikor vissza akart sorolni összeütköztek, mivel a busz is elindult. Személyi sérülés nem történt.

Július 1-jén délelőtt a Thököly utca és a Bőség utca kereszteződésében történt baleset. Egy Volvo 850 típusú személygépkocsi közlekedett a Thököly úton a Budapesti út irányából a Bőség utca irányába. Ott jobbra szándékozott kanyarodni az egyirányú utcába, ám ekkor összeütközött a Bőség utcából kifelé tolató Opel Zafírával, aminek vezetője tolatás közben telefonált is. Az Opelt vezető hölgy az esemény után sebességet váltott és elhajtott a helyszínről. A másik fél utána eredt, de mivel nem érte utol, visszatért a helyszínre és rendőri intézkedést kért. A károkozót rendszám alapján keresik.

Július 5-én a déli órákban egy Renault Clio típusú személygépkocsi haladt a Rákosi úton a Szlovák út irányába. A Szlovák úti kereszteződésnél a gépkocsi vezetője balra kívánt kanyarodni. Mivel a neki jobbra lévő autós lemondott elsőbbségéről megkezdte a manővert, de eközben összeütközött a balról szabályosan közlekedő Skoda Octaviával, amit nem vett észre. A Renault vezetője elismerte felelősségét. Mindkét fél nyolc napon belül gyógyuló fejsérülést szenvedett, de kórházi ellátásra nem volt szükség.

Július 2-án késő este vonatgázolás történt Zugló vasútállomáson, a Thököly út és a Hungária körút kereszteződésében. A mozdony vezetője elmondta, hogy a szerelvénnyel Szolnokról indult és a Nyugati pályaudvarra tartott. A vasútállomáshoz közeledve fokozatosan lassított, eközben észlelte, hogy a vágányon a sínek között egy személy fekszik. Gyorsfékezett, de a balesetet ennek ellenére sem tudta elkerülni. A mentőorvos megállapította, hogy a középkorú nő nyílt koponyatörést szenvedett, aminek következtében elhunyt.

Július 7-én délelőtt a Nagy Lajos király útján egy személygépkocsi vezetője tolatás közben egy puffanásra lett figyelmes, majd a tükörbe nézve látta, hogy egy hölgy fekszik a gépjárműve mögött a járdán, akit a tolatás közben fellökött. Értesítette a mentőket és a rendőrséget. A hölgy nagyon szédült és nem emlékezett semmire az esetből, a mentők az Árpád kórházba szállították további kivizsgálásra.

Július 8-án egy Lada típusú személygépkocsi közlekedett az Örs vezér útján, amikor a vezetője hirtelen megszédült és ennek következtében fékezés nélkül nekiment egy szabályosan haladó Peugeot típusú gépkocsinak. A Ladát vezető hölgyet a mentők az Uzsoki kórházba szállították, mivel kéz és fejsérülést szenvedett a baleset következtében.

Július 7-én délelőtt a Mogyoródi utca és a Vezér utca lámpás kereszteződésében összeütközött egy Renault Express és egy Suzuki . Egyik fél sem ismerte el a felelősségét, mivel mindketten azt állították, hogy szabad, zöld jelzésnél haladtak át a kereszteződésen. A Renault vezetője jobb karján és lábán sérült, ezért a mentők az Árpád kórházba szállították.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez