CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28820240
|
2011. január 19.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg vegyes hurka, fél kg sütőkolbász, 1 kg burgonya, 2 nagy fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 dl liszt, 1 evőkanál pirospaprika, 1 csapott evőkanál só, 15 dkg reszelt füstölt sajt, 3 dl tejföl, fél dl olaj, 1 teáskanál őrölt feketebors. A meghámozott krumplit nagyon vékony karikákra vágjuk, alaposan összekeverjük a liszt, só, pirospaprika, bors elegyével. Tűzálló tálba terítjük, rákarikázzuk a hagymát, rámorzsoljuk a zúzott fokhagymát. Ráfektetjük a hurkát, kolbászt, beszórjuk a reszelt sajttal, meglocsoljuk olajjal elkevert tejföllel. Alufóliával lefedve előmelegített sütőben, közepes lángon két órahosszat sütjük. Csípős csalamádét, vagy ecetes paprikát adunk mellé. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|