CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28775090
|
2006. november 29.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg sertésoldalas, 1 hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 jó fakanálnyi zsír (olaj), 2 dl vörösbor, pirospaprika, só, majoránna, bors
A húst nagyobb darabokra vágjuk és a zsiradékon ropogós pirosra sütjük. Ezután kivesszük, félrerakjuk. Az apróra vágott hagymát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük a paprikával, majoránnával, sóval, borssal, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Visszatesszük a húst és a borral puhára pároljuk fedő alatt. Majd fedő nélkül zsírjára sütjük. Krumplipürével, ecetes uborkával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|