Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28656193
   « Vissza

Tévhit, hogy mindenki savasodik

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2011. június 2.
 

 

              

image003

Mondd meg a pH-d és megmondom egészséges vagy-e. A pH vegyhatást jelent, mely lehet savas vagy lúgos, de a normálisan működő szervezet pH-jának semleges tartományban kell lennie. Sajnos a legtöbb esetben ez nem így van. Az okok általában a rossz táplálkozás, helytelen életmód, kevés folyadékbevitel és pszichés problémák mellett esetleg fel nem fedezett betegségek lehetnek. Sokszor az embert gyötrő krónikus fáradékonyság, túlsúly, allergiák, asthma vagy ingadozó vérnyomás hátterében ott bújik meg a fel nem ismert elsavasodás. Ismeretlen eredetű emésztési panaszok, szívritmuszavarok, hát- és végtagfájdalmak okozója lehet a lúgosodás is. A sav-bázis egyensúly felborulása már korán jelzi, ha a sejtek anyagcseréje nem megfelelő és ezt egy erre (is) specializálódott E.I.S. állapotfelmérő készülékkel percek alatt fel lehet fedezni. Az E.I.S rendszer egy nemzetközileg elismert és alkalmazott orvosi vizsgáló módszer, melynek segítségével az alany egészségi állapotát akár 30-40 perc alatt sikerül feltérképezni, megkímélve a hosszú és eredménytelen kivizsgálások sorozatától. Ismerje meg Ön is, hogy rendben van-e a pH-ja!

Hosszú évek tapasztalatai alapján egyáltalán nem támasztjuk alá, hogy mindenkinek a lúgosítás javallt! Az emberek fele pont, hogy a lúgos tartományba esik! Így, ha valaki a lúgosodás állapotában még tovább lúgosít, pont a gyógyulásának ellenébe tesz.

Néhány szó a készülékről: Az E.I.S. állapotfelmérő műszer egy korszerű, hatékony, különleges orvosi vizsgálóeszköz, melyet a Magyar Háziorvosok Országos Szakkollégiuma magyarországi bevezetésre és a háziorvosi gyakorlatban való elterjesztésre alkalmasnak talált. Néhány perc alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről, melyet mért értékekkel, szövegesen és 3 dimenziós illusztrációval jelenít meg. Következtetni tud a szervek eltérő működésére, pl. gyulladásokra, emésztési, keringési zavarokra. Tájékoztatást ad pl. a szív, a vesék, a tüdő, az emésztőszervek vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról, így hajlamokra, megelőzésre, vagy precíz klinikai vizsgálatok szükségességére hívja fel a figyelmet. Azáltal, hogy átfogóan vizsgálja a szervezetet, összefüggéseket is könnyebben tudnak felismerni a partnerorvosaink.

Az állapotfelmérés díja 15.000,- Ft. Most mindenki, aki június 15-ig bejelentkezik, BioLabor® Utalványt kap, mely felhasználható egy DÍJMENTES Happy Coctail® stresszoldó, idegrendszeri frissítő vagy egy Maxi Vitál® fizikai frissítő kezelésre – értéke TÍZEZER forint!

 

www.biolabor.hu • Botka Zsolt, 06-30-9664741

1165 Bp., Jókai M. u. 6. I/100. (SZTK-val szemben – Jókai úti Irodaház, a Lottózó épülete)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez