Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28663937
   « Vissza

Horoszkóp (január 20-tól február 19-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2012. január 20.
 

 Kos (III. 21.- IV. 20.)
Tipikus női-férfi vitákra számíthat, mert alapvetően mást akar egy férfi, és mást akar egy nő – mondogatja majd. Lehet, hogy egy utazás miatt vitáznak majd párjával. Ön belföldre, párja pedig inkább távol az otthontól töltené a farsangot. Zavarhatja saját türelmetlensége, és emiatt megpróbál megfontoltan döntéseket hozni. Ez a habitus azonban távol áll valódi személyiségétől, így nem is érti, miért érik végül kisebb kudarcok. Figyeljen oda, mert elfeledheti, hogy hová tette a papucsát, vagy a szemüveget.
 

Bika (IV. 21.- V. 20.)
A vonzás törvénye kiválóan működik az Ön életében. Szellemi kertjét építgeti, szépséget és harmóniát teremt. Figyeljen oda álmaira, mert sok, eddig megválaszolatlan kérdésre megkaphatja a választ. Külföldi útra, méghozzá távoli útra számíthat. Ha munkájából kifolyólag kell utaznia, a kötelező poggyász és repülőjeggyel kapcsolatban néhány kellemetlenségre számíthat. Ezeken a kellemetlenségeken kreatív fantáziája emelheti túl. Vizualizálja, hogy bárhol jár, biztonságban van. Ha valamire, vagy valakire várakoznia kell, üsse el az időt mesék, kisregények olvasásával.
 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Furcsa gondolatai támadnak arról, hogy az eddig megszokott dolgait hogyan intézze. Mondhatni, ha eddig az ajtót használta valamire, ki fogja próbálni, milyen az ablakon keresztül a házba jutni. Előfordulhat, hogy önmagára jóval több figyelmet fordít majd, mint bárki másra, ezért könnyen átlép, vagy rálép azokra is, akiket alapvetően szeret és kedvel. Másokkal is tudatni kívánja, hogy jelen esetben Önt csak és kizárólag saját maga érdekli. Egyetlen dologra figyeljen oda, hogy az orra elé is nézzen, nehogy megbotoljon egy kőben.
 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Gondoskodás, gyengédség, újra gyermeknek lenni. Ezek az érzelmek, érzések foglalkoztatják. Szívesen gondol vissza gyermekkorára, vagy szívesen gondolja magát ismét gyermeknek. Családjával vagy barátaival üljenek le társasjátékozni, kártyázni. Süssön nekik a jó játék mellé finom farsangi fánkot. Ez az élmény maradandó és olyan mély lehet, amilyenre a „rákocskák” mindig is vágynak. Mutassa meg az embereknek, hogyan kell a szép lelket kifejezni a világban, és ezáltal csodát teremteni.

 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Meg kell tanulnia másokért tenni. Nem baj, ha csak játssza az önzetlenséget, valahogyan el kell tudnia sajátítani ezt a szerepet is, és elsőként ki kell próbálni, meg kell alkotni, hogyan működnek azok az emberek, akik szívesen tesznek mások javára. Szerepet játszani, a világ forgatagában szervesen részt venni pedig kifejezetten szeret, így ez egy kellemes játék és tanulási folyamat lehet az Ön számára. Mások pedig hálával és dicsőséggel jutalmazzák, amit pedig alapvetően nagyon szeret.
 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Amennyiben vezetői pozíciót tölt be, vagy saját vállalkozását irányítja, eredeti és ötletes gondolataival újdonságokat vezethet be. Ez nem jelenti azt, hogy minden esetben jól látja majd meg, hogy hol van szükség reformokra, mégis nagy bátorság és kitartás párosul a megvalósításhoz, így ha alkalmazottai, beosztottai akarják, vagy sem, Ön véghezviszi a változásokat. Közlékenyebb lesz a Vízöntő havában. Néha még Önt is meglepi, mennyit tud beszélni. Amire vigyázni kell, hogy ne bocsátkozzon szélsőséges ötletek megvalósításába, ez akkor fordulhat elő, ha Szűz napjegyének logikáját ki akarja iktatni a döntés­hozatalból.
 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Gyakran a romantikus kapcsolat valósága és a romantikus kapcsolat képe között óriási különbség van. Hidat kell építeni az álom és a valóság közé. Ne érezze úgy, hogy csalódás éri, ha nem pont ugyanaz történik meg a gyakorlatias, földi életben, mint amire idealista lelkének fantáziaképei vágynak. Az idealizmus teremtő ereje rendkívül hasznos, de csak akkor van értelme, ha le tudunk mondani néhány részéről azért, hogy megvalósulhasson. A művészetek határozottan jót tehetnek lelkének, látogasson el kiállításokra, rajzoljon, zenéljen, érezze a földön túli jelenlét szépségét.
 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Maximalizmus és precizitás. Még mindig rendet tesz a tavalyi, Ön számára még nem elintézett dolgokban és nem érti, hogy környezete miért lendül át olyan gyorsan a múlt dolgain. Már réges-rég azzal foglalkoznak, amivel talán Önnek is kéne, a jelennel. Szőrszálhasogató, és robbanékonyságát jelen esetben nem szóban közli, elég ha csak Önre néznek és szemei képesek villámokat szórni. Ha szeretné jobban, jól érzi magát, a maximalizmust tegye félre és erősítse meg, hogy elég „csak jó”-nak lenni, nem pedig tökéletesnek. Legyen ez az irányelv a Skorpiók számára amúgy sem egyszerű Vízöntő havában.
 

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Munkájának gyümölcse, ha még nem is „szakítható”, már részekben is „szagolható”, dicsérhető. Új lendületre kap attól, hogy mások örömüket lelik abban, amin éppen munkálkodik. Ön nem a gyorsaságról híres – főleg nem akkor, ha az uralkodó bolygója a Bika földi jegyében áll –, és nem is feltétlenül a működőképes végeredmény érdekli. Jelenleg büszke arra, Aki és szívesen szemléli élete tavalyi munkájának gyümölcsét. Úgy érzi, valamit már letett az asztalra. A napok sokszor múlnak el úgy a feje felett, hogy igazából nem tudja, mivel is teltek el az órák.
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
A család és a szeretetteljes környezet fontossága az, ami e hónapban érdekli és foglalkoztatja. Valahol belül érzi, hogyha nehezen is engedi közel magához az embereket (legtöbb esetben nem is igényli ezt a típusú közelséget), sokat számítanak az igazán intim és emberi találkozások. Munkahelyén és otthonában is ennek megvalósítására törekszik, természetesen úgy, hogy túlzottan ne látszódjon az Önben megbújó érzelmesség. Kissé félszegnek is látszódhat a váltakozó „bakos” hűvösség és egy hirtelen váltással a mások iránti önzetlen érdeklődés és közeledés.
 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Felszállt a köd, lassan révbe ér az élet azon területein, ahol mondhatni éveken keresztül nem igazán találta meg önmagát. Lehet ez párkapcsolat, vagy gyermekvállalási kérdés. A lényeg, hogy világosan meg fogja látni, hogy merre kell mennie. Kettősség uralkodik a Vízöntő havában, egyik részről tele van programokkal és meghívásokkal, másik részről viszont szívesen tölti ideje nagy részét – ha teheti – egyedül. Értékelni tudja azt is, ha emberek veszik körül, és nem riad meg, ha meg kell állnia, vagy ha egyedül kell szembenéznie az élettel. Jól éli meg a nehézségeket és töltődni képes az Önt érő örömökből egyaránt.
 

Halak (II. 20.- III. 20.)
Hosszú ideje a Halak-jegyűek botorkálva a sötétben, várakozásra voltak ítélve. Itt az idő, hogy saját tempójukban, kiváló érzékenységükkel ráhassanak a nem működő életterületeikre és beindítsák a pozitív változásokat. Uralkodó bolygójuk a Neptunusz hazaérkezett, azaz végre a Halak jegyében áll. Míg ez a bolygó mások számára ködöt és homályt jelent, a „halaknak” megérzést és ötleteket, kapcsolatot a sorssal és összeköttetést más emberek érzékeny lelkével. Finoman és puhán, simogatva érdemes a valódi nagy változásokat véghezvinnie. Mindent úgy csináljon, ahogy megérzései diktálják.

                                                                                                                                                          
Laki Beáta
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez