CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28661127
|
2012. február 9.
|
|
|
Hozzávalók: 80 dkg széles hasaalja szalonna, fél kg savanyú káposzta, 3 evőkanál morzsa, 1 tojás, 4 gerezd fokhagyma, majoránna, olaj, só, bors A káposztát átmossuk, kevés olajon megpároljuk. Amikor kihűlt, összekeverjük a tojással, morzsával, sózzuk, borsozzuk. A felszúrt hasaalját kívül-belül sózzuk, borsozzuk és majoránnával bedörzsöljük. Megtöltjük a káposztával, és hústűvel lezárjuk. Sütőedénybe rakjuk, kevés vizet, olajat öntünk rá, rákenjük a zúzott fokhagymát, és fedő alatt puhára pároljuk, aztán fedő nélkül pirosra sütjük. Pár perc hűtés után lehet szeletelni, petrezselymes párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|