Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657910
   « Vissza

Horoszkóp (június 22-től július 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2012. június 14.
 

 Kos (III. 21.- IV. 20.)
Ha véletlenül lerobban az autója, kifüstöl a számítógépe, vagy egy régi kedves ismerősével hangos vitába keveredik, jusson eszébe, hogy van valamilyen múltbéli – de a jelenre is ható – lezáratlan, megoldatlan ügye sorsával. Tegye fel a kérdést, hogy mi az, amit nem tud elengedni? Türelmetlenségének pozitív oldala a gyorsaság lehet. Ha tehát olyan feladatokat kap, melyek azonnali döntéshozatalt kívánnak, akkor meg tudja oldani, a hosszabb távú, esetleg kompromisszumot követelő feladatok megoldása azonban frusztrálhatja. Merítsen erőt abból, ami gyorsan megy ahhoz, amit csak kivárással lehet véghez vinni.
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Gyorsabban vág az esze, hamar átlátja feladatainak összefüggéseit. Sőt készpénzre is válthatja tudását és ügyességét. Furfangos megoldások, jó kommunikációs készség, az élet felé, azaz kifelé fordulás jellemzi. Önmaga is és környezetében élők is meglepődhetnek, hogy milyen mozgékony és hirtelen lehet, hiszen egy „Bikától” ez nem az alapvetően elvárt viselkedési forma. A tanulás, az olvasás, a feladatok megoldási stratégiáinak kidolgozása és maga a munka elvégzése is érdekli. Gondolkodik, intézkedik, átlátja a lépéseket és meg is teszi azokat. Ön jelenleg csak olyan dolgokban hisz, melyekre konkrét bizonyítékok állnak a rendelkezésére.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Eredményekre, eredményességre és megbecsülésre törekszik. Csak azokba a dolgokba fog bele, amiből biztosan sikerekre számíthat, és jelen esetben igényli a sikerekkel együtt járó, nevesített tiszteletet is. Lassabb lehet a megszokottnál, körültekintőbben dönt. Szeretné learatni az eddig befektetett munkájának gyümölcsét. Jelenleg nem áll messze Öntől a színpadiasság, a mondanivalójának hangosabb és érzékletesebb kifejezési módja. Azt szeretné, ha jól látszódna, és jól látnák a „többiek”, hogy Ön mivel is van elfoglalva. Egy aprócska, környezetétől kapott dicséretért bárkinek képes lehozni a csillagokat is az égről.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Magasra teszi a mércét, szinte földön túli ideákat kreál a világ működésével kapcsolatban. Lelke érzékeny a szociális és társadalmi problémákra, a közösségtudat lesz a meghatározó hozzáállás a Rák-havában. Óvatosan nézze az esti híradásokat, mivel azok legtöbbször negatív tudósításai mélyen érinthetik lelkét. Ha a szívében túl mélyre ássa ezeket a sok esetben szélsőséges és szubjektív híreket, labilis és rossz kedvű lehet. Legjobb, ha idejét gyermekek és kisállatok között tölti, mivel töltődhet segítségnyújtás közben. Határozza meg, hol van az a határ, ahol érzelmi egyensúlyát még meg tudja tartani.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
A Rák-havában sokat gondol eltávozott szeretteire, vagy azokra az emberekre, akik közel álltak Önhöz, de útjaik már másfelé mutatnak. Szomorkás és örömteli érzelmek váltakoznak lelkében. Nem tud kompromisszumot kötni és megbékélni az elmúlással, nem is igazán tudja, mit kezdjen ezzel az érzéssel. Az Ön uralkodója a Nap, aki mindig fényesen és erőteljesen az életet dicséri, nehezen látja be az árnyékvilág létezésének jogosultságát. Ön igazán mély és jószívű lélek, és a jószívűség néha fájdalommal is együtt jár. Az elmúlás gondolatával pedig minden jegynek egyszer-egyszer foglalkoznia szükséges.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Pártfogókra találhat céljai megvalósításához, akik szívesen segítenek Önnek, ha tényszerű, objektív stratégiát tud felvázolni. Akár egy cégalapításról, akár pénzügyi segítségnyújtásról legyen szó, tervezze meg az utat, célokat és a segítő kéz jönni fog hozzá. Ha gyermekáldásra vágyik, jelenleg adottak a körülmények egy kisember érkezéséhez. Megfontolt és uralkodói méltósággal intézi ügyeit, ha motivációt érez vezetői állás betöltésére, jelenleg megalapozhatja e pozíció elnyerésének lehetőségét. Kiváló stratéga! Bölcs és átgondolt személyiség.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Jelenleg az érzelmek helyett az ész szavát követi. Amit Önnek logikusan meg tudnak magyarázni, azt igaznak is tartja. Gyors észjárás, tettvágy és nagy igazságérzet jellemzi. Talán elege lett a jó pár hónapja tartó akadályoztatásokból, nehézkesen megoldható feladatokból és a tettek mezejére lép. Óvakodjon azonban a teljes racionalizmustól, mert így épp a ló másik oldalára eshet át, vagyis rideggé és keménnyé fagyhat a tényszerűség birodalmában, és biztosan nem olyan lesz a végeredmény, amire belül vágyik. Tartsa szem előtt – talán ez a legnehezebb – hogy kicsoda is Ön valójában. Ön a szépség hirdetésére született, a szépség értékelése pedig az érzelmeken keresztül valósítható meg.
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Tradicionális uralkodója a Mars bolygó, mely rendkívül aktív energiákat képvisel. A testiség, a szexualitás fontos szerepet játszik az életében, amennyiben ez az élettér nem jól működik, kötözködős és csipkelődő lehet, mellyel magányosabbá válhat. Ha szellemi síkon kívánja használni rendkívüli energiáit, akkor keressen nehezen megoldható feladatokat. Fejtsen rejtvényt, vegyen ördöglakatot, segítsen mások összekuszálódott „élet szálainak” kibontásában, egy szóval vezesse le úgy az energiáit, hogy azok örömöt okozzanak. Szüksége van a „többiekre” is ezen a földön, ezt sose feledje el.
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Talán egy munkahelyi szerelem kerülgeti, adja át magát ennek az érzésnek, talán megtalálja az igazit, akit keresett. Ez az érzés munkakedvének is jót tesz, hiszen szívesen jár be, szívesen dolgozik és Ön az, akit a Rák-havában mindenki csak mosolyogni lát. Kritikusabb lehet másokkal kapcsolatban, ráadásul Ön, aki általában segítőkész és bőkezű ítélkezés nélkül szinte mindenkivel, most jól megnézi, kinek és mikor segít. Egyrészről ezáltal fejlődhet az igazságérzete, másrészt el fog tudni gondolkodni azon, hogy vajon egy emberi lény jogosult-e ítélkezni mások felett. Legyen objektívebb és maradjon segítőkész!
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Ön egy türelmes, rendíthetetlen személyiség, aki hosszútávon tud sikereket és megbecsülést elérni. Ez az alapvető jellemvonás azonban azzal jár, hogy az élet változásai is lassabban következnek be, hiszen hozzá kell szoktatnia lelkét magához a gondolathoz is, hogy valamit, amit megszokott, megváltoztasson. Szabadságvágya dübörög belül és higgye el, nemsokára el fog szakadni az a cérna, be fog telni az a pohár. Ez azonban nem egy rossz hír, hiszen a változások sok új és jó dolgot hozhatnak be az életébe. Rugalmasságot kell tanulnia. Nézze meg, hogyan működnek azok az emberek, akik szinte pillanatok alatt képesek irányt váltani.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Labilisabb, robbanékonyabb időszak következik a Vízöntők számára. Meg kell, hogy találja azt a foglalatosságot (sport, kiállítás, séta, stb.), amiben töltődni tud, és újra egyenesbe lendülni. A változékonyság az Ön lételeme az életét tekintve, mégis ha lélek változékony és labilis, nehezebben viseljük a minket körbevevő változásokat is. Töltődésre és nyugodt, békés hangulatú környezetre van szüksége, valamint barátokra, akikben bízhat, és akik ott állnak Ön mellett, ha ideges, feszült, morcos. Az extrém sportok kiválóan alkalmasak az energiák levezetésére és ez a típusú fizikai fáradtság lelkileg is kiegyensúlyozza.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Ne kívül keresse a megoldásokat. Önről sokszor mondják, hogy nem életrevaló, hogy túlságosan elrugaszkodik a földtől, és ha még így is van, ne higgyen másoknak. Az Ön jólétét csak a szívéből, szívből választott dolgok fogják megalapozni. Nem azért ilyen álmodozó lélek, hogy lényét feladva csak és kizárólag racionalista legyen, hanem azért, hogy döntéseit álmaiból merítse, és ezeket tanulja meg a gyakorlatban is működtetni. Minden döntése előtt kérjen türelmi időt, hogy aludhasson rá egyet! Csak belülről kifelé haladhat! Ön úgy van jól, ahogy, ne nézze ennyire a külvilág véleményét önmagáról, el fog veszni benne.    

                                                                                                                                             Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez