Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28663559
   « Vissza

Húsos lecsó gazdagon

 « Receptek 
2012. augusztus 22.
 


Hozzávalók: 6 szelet csont nélküli tarja, 20 dkg füstölt szalonna, fél kg paradicsom, fél kg hagyma, fél kg lecsópaprika, só, bors
A szalonnát bőröstől gerezdekre vágjuk, ressre kisütjük. A szalonnát kivesszük, zsírját jénai tálba öntjük, azon mindkét oldalán átsütjük a besózott, borsozott tarjaszeleteket. Rétegesen rátesszük a felszeletelt paprikát, hagymát, paradicsomot, és 200 fokon, sütőben 40 percig sütjük. Tálaláskor a szalonnát rátesszük a tetejére.

                                                                                                                                        Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez