CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28663559
|
2012. augusztus 22.
|
|
|
Hozzávalók: 6 szelet csont nélküli tarja, 20 dkg füstölt szalonna, fél kg paradicsom, fél kg hagyma, fél kg lecsópaprika, só, bors A szalonnát bőröstől gerezdekre vágjuk, ressre kisütjük. A szalonnát kivesszük, zsírját jénai tálba öntjük, azon mindkét oldalán átsütjük a besózott, borsozott tarjaszeleteket. Rétegesen rátesszük a felszeletelt paprikát, hagymát, paradicsomot, és 200 fokon, sütőben 40 percig sütjük. Tálaláskor a szalonnát rátesszük a tetejére.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|