CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28785873
|
2013. június 12.
|
|
|
Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott karaj, 50 dkg zöldborsó, 1 csokor petrezselyem, 1 teáskanál liszt, 5 dkg vaj, 1 csipet cukor, só A húst megsózzuk, kis pihentetés után a forró vajon készre sütjük forgatva, majd forró tálra szedjük. A levében elkeverjük a lisztet, felengedjük kevés borsólével (amit megfőztünk), összeforraljuk, sóval, cukorral ízesítjük. A leszűrt borsót belekeverjük, jól átforrósítjuk (de nem forraljuk), meghintjük a vágott petrezselyemmel. Ráöntjük a hússzeletekre és frissen tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|