Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659913
   « Vissza

Horoszkóp ( augusztus 22-től szeptember 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2013. augusztus 27.
 


 Kos (III. 21.- IV. 20.)
Óriási erő hajtja a Szűz-havában. Szinte mindent képes megoldani, amit célul tűz ki maga elé. Jó ez így, mert külső segítségre nem számíthat, illetve ami első ránézésre segítségnek látszik, az is inkább akadályként értékelődik dolga végeztével. A lényeg, hogy saját erejéből képes bármire. Sokféle társadalmi eseményre számíthat ebben az időszakban, melyeken meg kell jelennie, igazából mindent összevetve, szívesen fogadja a meghívásokat, szívesen tölti el szabadidejét ünnepélyeken, megnyitókon, fesztiválokon. Az őszinteség most nem fog az erősségei közé tartozni, de talán pont ez az, ami miatt rendkívül jól forgatja az igazság szavait úgy, hogy azzal ne bántson meg senkit, mégis elérje célját.
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Uralkodó bolygója, a Vénusz kedvező jegyben áll és ezáltal Ön is igazán kiegyensúlyozott, nagyszerű állapotban lehetne, ha nem vágyna annyira a környezete elismerésére. Sajnos a külvilág szinte nem is látja meg, hogy Ön egyáltalán létezik. Ez nem a Bika-jegyűek hiányossága, egyszerűen csak túl elfoglalt szinte mindenki a környezetében. Meg kell tanulnia önerőből töltődnie. Nem kell visszajelzést, megerősítést keresnie arra, hogy ma milyen jól néz ki. Egyszerűen érezze jól magát és veregesse meg saját vállait.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Ha eszébe jut, hogy tanulni kéne valami újat, ne fogja vissza magát, keresgéljen iskolát, tanfolyamot, lehetőséget a tudás elsajátításához. Egyelőre annyi látszik az égbolton, hogy hamarosan új ismeret megszerzésébe kezdhet. Nézelődjön, érdeklődjön, hiszen Önnek lételeme a tanulás. Ha pihenni szeretne, remek alkalom lehet ez a hónap az eltávolodásra a sürgés-forgástól, a rutin dolgoktól. A Szűz-havában nem fog állandóan csöngeni a telefon, nem kopogtatnak az ajtaján egy jó beszélgetésre és bizony néha az Ikrek-jegyűeknek is szüksége van az egyedüllétre, a lassításra, az egy helyben való üldögélésre.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A Szűz-havában próbál lavírozni a családanya és az erős nő szerepei között. Ha Ön Rák jegyű férfi, akkor természetesen mindez ugyanúgy igaz, csak a családapa és a komoly üzletember szerepkör, jó munkaerő szerepeket próbálja jó időben váltogatni. Ez az állandó megfelelés rengeteg erőt és energiát visz el a mindennapokból és hamar kifáradhat, labilissá válhat mentálisan. Ez azt jelenti, hogy egy apró kellemetlenség is atombombát robbanthat az Ön lelkében és nagyobb ügyet csinál belőle, mint amekkora. A feladat, hogy a két szerepet szintetizálni tudja.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
A Szűz-jegyben álló Nap a „gatyaszíj megszorítására”, azaz spórolásra hívja fel a figyelmet, ugyanakkor szerencsésnek mondhatja magát, mert valahonnan mindig előkerül egy ezres, vagy ötezres, vagy kap a munkahelyén némi jutalmat. Figyelmesen nézze át a zsebeit! A spórolás mellett tehát a szerencse anyagi kiegészítést ad Önnek, így kényelmesen élvezheti a nyár végi hónapot. Az is lehet, hogy érdemes lenne lottóznia, természetesen a Szűz-jegy nem az ötös találatot fogja behozni az életébe, de egy hármas találatra számíthat, sok kicsi pedig sokra mehet.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
A figyelem középpontjában még mindig a család áll (ahogyan a múlt hónapi előrejelzésben is írtam), azonban jelenleg a családért tett önfeláldozás, áldozatok azok, amik fontossá válnak. Le kell mondani néhány szabadidős programot a kötelességei érdekében. A kellemetlen érzés csak és kizárólag a döntés meghozatalakor lesz érezhető, a családi légkör pótolni fogja az elveszített lehetőséget. Be fogja látni, hogy ami az egyik oldalon áldozat, az a másik oldalon mérhetetlen megbecsüléssel és jutalommal jár. Összefoglalva a Szűz-havának tanulnivalója az, hogy két dolog közül csak az egyiket választhatja!
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Ön szép/jóképű, okos, kedves, udvarias és mégsem veszik észre a világban. Láthatatlan, pedig mindenkinek megmutatná, micsoda fantasztikus képességekkel, briliáns humorral és egyéb nagyszerű tulajdonságokkal bír. Pont ennek nincs most itt az ideje, pedig elemében van – szó szerint –, az uralkodó bolygója a Mérleg jegyében áll, de sajnos bekötetlenül, magányosan álldogál. Az általában kifelé forduló Mérlegeknek most maguknak kell tetszelegniük és nem csak felszínesen. Az öröm kiinduló forrása és végpontja önnön maga lesz! Ki fog derülni, hogy miben leli valóban kedvét, mi az, amit valóban szeret viselni, milyen is Ön valójában?!
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Az előző hónapban írt fordulópont, változás a Szűz-havát is végig kíséri a Skorpiók számára. Mély belső erővel rendelkezik ahhoz, hogy fel tudja mérni, mit válasszon a lehetőségek közül. A Skorpió jegyűekben alapvetően létezik és munkálkodik egy komoly, sokszor komor természet, de ezt a sötét hangulatú, tényszerű, száraz szerepszemélyiséget fel kell oldania ahhoz, hogy valóban sikereket érhessen el, valóban változást tudjon generálni. Meg kell értenie hogy Önnek nem az erejével van baj (abból mindig van bőven), hanem túlzottan szűk világképet lát.
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Szépséges álmokat dédelget, nagy volumenű terveket sző! Még nincs itt az ideje annak, hogy ezek megvalósuljanak teljes mértékben, de jó hír, hogy az álmodozás, amit mostanában tesz, be fogja tudni vonzani a valóságba is bizonyos részét a képzeletében létező kívánságoknak. A még jobb hír az, hogy a nélkülözések ideje is lejárt, a múlt hónap óta csillagzata felfelé ívelő pályán mozog, így minden nap, hét, hónap egyre jobb lehetőségeket biztosít. Ne feledje, hogy az eredmények eléréséhez kérhet segítséget, legjobb, ha családjától, párjától kér segítséget, ők biztosan tiszta szívvel és erőbedobással fognak munkálkodni az Ön jólétén.
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
A rutin feladatok legmélyebb bugyrában csücsül. Dolgozik, és csak dolgozik nap, mint nap, legtöbbször túlórákat vállal és mindeközben Ön is érzi, hogy egyre rosszabbul néz ki és egyre fáradtabb. Nincs még vége a megpróbáltatásoknak, kicentizi az élet a tűrőképessége határait, és természetesen ebben a centizésben az Ön kezei is benne vannak. Ha hátizsákot akar cipelni, akkor cipelje! Az is nagy segítség lenne az egészségét tekintve, ha egészségesen táplálkozna, ebből több erőt nyerhetne! Figyeljen oda tehát az egészségére, mert sajnos a képlet alapján ez a rengeteg feladat megterhelően hat az idegrendszerére, térdeire, bőrére!
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
A Szűz-havában egy két kellemetlen meglepetéssel is meg kell birkóznia. Szó szerint nyilvánosan „cikis” helyzetbe kerülhet. Fel kell tennie a kérdést, hogy nem hordja-e túlzottan mostanában fenn az orrát? Nem az a gond, ha valaki magasba emeli a fejét és felfelé tekintget, hanem az, ha egyáltalán nem nézi, mi van a lába előtt. Ebből kifolyólag sajnos Önt is érhetik kellemetlen meglepetések. Egy-egy elfeledett be nem fizetett számla, elfelejtett találkozó, le nem írt tennivaló. Nem az a lényeg, hogy megalázó helyzetbe kerüljön, hanem az, hogy jobban nézze meg az élet útján lépkedve magát az utat. Odafigyeléssel, ellenőrzéssel képes lesz túlemelkedni ezeken a helyzeteken és ne feledjen el elnézést kérni, ha kellemetlenséget okozott!
 Halak (II. 20.- III. 20.)
A Halak számára, ahogyan azt már pár hónapja írtam, alapvetően kedvező állás mutatkozik a csillagok felől, de némileg nehezíti a saját helyzetét azzal, hogy ismét hitehagyott lehet. Meg kell értenie, hogy Ön egy érzékeny személy, akiben rengeteg adottság és képesség csak azért nem tud a lét felszínére törni, mert vagy túlzottan nagyok a félelmei az életét tekintve, vagy túlzottan kevés időt fordít a részletekben rejlő megvalósításra. Jelen esetben a félelmek erősek, a hit kevés. Ezen kellene változtatnia és belátnia, hogy mindenkivel történnek rossz dolgok, de a jókedvű emberek általában ezeket képesek letenni és nem cipelni tovább, vagy képesek a javukra fordítani azt. Meg kell erősödnie lelkileg és ez ugyanolyan fontos, mintha az ember edzőterembe járna a karjait vagy a hasizmát feszesíteni.        

                                                                                                                                                       Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez