Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.20. szombat
Tivadar, Odett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28788903
   « Vissza

Horoszkóp (szeptember 22-től október 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2014. szeptember 16.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Változatos események követik egymást gyors ütemben. Minden életterületen mozgásba lendülnek a dolgok. A szerencse most igazán Ön mellé szegődik, érdemes kihasználni ezt a néhány hetet arra, hogy a lehető legtöbb ügyét elintézze, vagy legalábbis előbbre lépjen. Arra azért ügyeljen, nehogy két végén égesse a gyertyát! Ha az időjárás kedvező lesz, menjen kirándulni, sportoljon a szabadban. A partnerére és a barátaira egyaránt számíthat, minden tekintetben. Az októberi telihold alkalmával különös, megvilágosító élményben lehet része.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Ez a hónap a párkapcsolatnak és a társas életnek kedvez mindenekelőtt. A szüreti mulatságoknak, illetve az esküvőnek jött el az ideje. Szerencsésnek és elégedettnek érezheti magát. Minden bizonnyal sok kellemes élményben lesz része. Bankszámláját, illetve anyagi javait ugyancsak sikerrel gyarapítja. Evés-ivásban azonban legyen mértéktartó. Alkalmas még ez a hónap arra is, hogy valamilyen komolyabb kozmetikai kezelésre szánja el magát. Ha pedig sok a munkája, igyekezzen valamilyen módon széppé tenni a munkahelyi környezetét, illetve törekedjen arra, hogy amit elvégez, az ne csak jó, hanem esztétikus is legyen.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
A szokásosnál alaposabban, elmélyültebben gondolkodik. Mindennek aprólékosan utánajár. Valószínűleg újra elő kell vennie régi ügyeket, illetve a múltból előkerülnek elfelejtett ismerősök. Szerencsére erőben és lendületben sem lesz hiánya, így viszonylag könnyen megbirkózik a sokféle teendővel. Ügyeljen arra, hogy ne kövesse el a szokásos kommunikációs hibákat (nem hallgatja végig a másik embert, kiforgatja a szavait, stb.). Ha visszatérő álmai lennének – ami nem túl gyakori – azokra figyeljen oda, és próbálja megfejteni, mire akarják felhívni a figyelmet. Az információk nem feltétlenül a külvilágból érkeznek.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Csendespihenő a nagy fordulat előtt. Eseménytelen napok követik egymást, bár szürkének nem nevezhetők – elsősorban az ezer színben pompázó őszi tájnak köszönhetően. Megkezdődött a munka, az iskola, az őszi nagytakarítás és más aktuális teendők. Időnként egy-egy pillanatra mintha felvillanna, mit hoz még az idei év – de néhány különös jeltől eltekintve homályos és ismeretlen a folytatás. Így hát nincs más lehetősége, mint elvégezni a napi munkát, örülni az őszi napsütésnek (nem bosszankodni az eső miatt), és figyelni az életében felbukkanó jelekre, „véletlenekre”, egybeesésekre.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
A legfontosabb, hogy a sok-sok kedvező csillagállás közepette ne bízza el magát. A Nap, a Vénusz, a Mars, a Jupiter, az Uránusz – és a hónap nagy részében a Merkúr helyzete is kedvező az Oroszlán szülöttek számára. Sok sikert könyvelhet el ebben a hónapban is. Tulajdonképpen szinte bármelyik területen a kívánságai szerint alakulnak a dolgok. Legyen hálás a szerencsés időszakért, eredményeit ossza meg a környezetével. Törekedjen arra, hogy olyan döntéseket hozzon, amelyeket jó lelkiismerettel tud vállalni hosszútávon – elsősorban önmaga előtt.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Ha az előző hónapban jól sikerült megragadni a kínálkozó lehetőségeket, és alkalmas időben lépett, akkor most elégedetten hátradőlhet. Élvezheti a kellemes kora őszi tájat és a szüreti programokat. De akkor se keseredjen el, ha valamit elmulasztott. Uralkodó bolygója, a Merkúr ugyanis (látszólag) hátrafelé mozog, ezáltal Önnek lehetősége nyílik újból foglalkozni bizonyos fontos kérdésekkel. Nincs tehát veszve semmi, de most aztán tényleg vegye komolyan, hogy itt az idő: aggodalmaskodás helyett mielőbb cselekedni kell.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Boldogabb születésnapot nem is kívánhatna! A szerencse Ön mellé szegődik, és lényegében ott is marad a következő születésnapjáig tartó „személyes évében”. Mindenekelőtt a Mérlegek számára olyan fontos párkapcsolat, illetve a szépség, harmónia területén számíthat kellemes eseményekre, meglepetésekre. Kivételképpen még arra is képes lesz, hogy fontos ügyekben gyorsan döntsön és cselekedjen. Születési dátumától/horoszkópjától függően a most kezdődő év egy nagyszerű időszak kezdete – vagy egy problémákkal teli korszak szerencsés lezárása lehet.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Ebben a hónapban a legváltozatosabb eseményekre számíthat. Egyes ügyei simán haladnak előre, mások megrekednek, vagy végképp zátonyra futnak. Lesz része váratlan meglepetésekben, szerencsés fordulatban és bosszantó akadályokban egyaránt. Ha egy dologban a vártnál eredményesebb, másvalamiben nem várt nehézséggel kerül szembe. És fordítva: ha valahol veszteség éri, máshol ajándék pottyan az ölébe. Csak ne aggódjon amiatt, hogy nem minden úgy alakul, ahogy elképzelte. Hátha odafönt jobban tudják, mire van szüksége igazából. Bízzon egy magasabb rendű tervben és akaratban!
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
A tüzes és levegős jegyekben járó planéták sokasága mindenben támogatja a Nyilas szülöttet. De vigyázzon, a szóban forgó bolygók fokozzák azt a hajlamot is, hogy túlzásokba essen! A legfontosabb tehát, hogy mindenben mértéket tartson: munkában, evésben, sportban – de még a nagyszabású tervezésben is –, továbbá a költekezésben, az igazságkeresésben és az igazság hirdetésében. Máskülönben könnyen balesetet szenvedhet. Sikereit fogadja hálával és viselje mértéktartó büszkeséggel. Ha ebben az időszakban többet kap a jóból, mint mások, ne akarjon még többet. „Aki megelégszik, gazdag.” (Lao Ce)
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Energiában és elszántságban nincs hiánya, de váratlan nehézségekkel találja szembe magát az otthonában, illetve a munkahelyén. Most jó hasznát veszi türelmes, kitartó alaptermészetének. A Bak szülött képes józanul gondolkodni, így Ön egyszerűen elkönyveli, hogy most a munkás hétköznapok érkeztek el, ezzel kell kezdeni valamit. Ha pedig nem ijed meg a feladatok sokaságától, akkor viszonylag könnyen átvészeli ezt a nem túl kellemes hónapot. A teendőket szépen sorban elvégzi, és ha ügyesen gazdálkodik az erejével, idejével, még egy-két kellemes program is belefér.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Teljes gázzal – vissza a startmezőre. Igen, az élet tele van meglepő tapasztalattal. Ráadásul, a tér görbe, így hát ha elég messzire szaladunk előre a jövőbe, egy napon ott találjuk magunkat, ahonnan elindultunk. Ez a hónap a nagy újrakezdés ideje, amikor arra kényszerül – vagy Isten kegyelméből lehetőséget kap –, hogy újra foglalkozzon olyasmivel, amit (hite szerint) már rég megoldott, befejezett, elintézett. Személyes horoszkópjától függ, hogy konkrétan milyen ügy(ek)ről van szó. Ne mérgelődjön, tekintse egy jó alkalomnak, amikor kijavíthatja korábbi hibáit.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Ez a hónap nem kedvez a Halaknak abban, hogy a saját ügyeivel előbbre jusson. Alkalmas viszont arra, hogy egy kicsit visszafogja azokat, akik túlzott lendülettel száguldanának előre, önmagukat és másokat veszélybe sodorva. Hallgasson az álmaira és a megérzéseire. Könnyen lehet, hogy megment valakit a bajtól azzal, hogy jókor érkezik, időben, bölcsen szól. Habár a havi konstellációk a tüzes jegyek önbizalmát növelik (jórészt feleslegesen), ne becsülje le a saját tehetségét, képességeit. Nagy szükség van az Ön nyugalmára ebben a magas fordulaton pörgő időszakban.

                                                                                                                               Tóth Éva Ágota
                                                                                                                               (+36 20 489 92 97)



 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez