Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659257
   « Vissza

Cipóban sült csülök

 « Receptek 
2014. október 15.
 


Hozzávalók: 50 dkg füstölt csülök, 15 dkg liszt, 1 nagy krumpli, 2x1 tojás sárgája, 5 dkg élesztő, 3 dl tej, só

A lisztből, a főtt, áttört burgonyából 1 tojás sárgájával, a 2 dl langyos tejben kelesztett élesztővel, sóval kemény tésztát dagasztunk. A tésztát 2 óra hosszat pihentetjük. A csülköt puhára főzzük, kicsontozzuk. Ezután a tésztát kb. 1 cm vastagra kinyújtjuk és belebundázzuk a csülköt, a tetejét tojássárgájával megkenjük, és forró sütőben megsütjük.
                                                                                                               

                                                                                                                                  Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez