CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 31440860
|
2014. november 11.
|
|
|
Hozzávalók: 1 db bőrös libamell, 1 nagy fej gomba, 2 gerezd fokhagyma, só
A gombát apró, hosszúkás darabokra vágjuk és a libamellet – a bőrön keresztül szúrva – sűrűn megtűzdeljük vele. A húst kevés vízzel, a fokhagymával puhára pároljuk, majd sütőben pirosra sütjük. Az átszurkált bőrből jól kisül a zsír, a gomba a húsnak, a zsírnak is igen jó ízt ad.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|