Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28654155
   « Vissza

Horoszkóp (február 22-tól március 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. február 17.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Ha van gyermeke, ebben a hónapban az ő előmenetele, boldogulása foglalkoztatja. Mostanra már el kellett dönteni, hol szeretne továbbtanulni a csemete. Az optimizmus helyénvaló, néha fél siker, de azért nem árt tanulni. Legyen szigorú és következetes, követelje meg a felkészülést! A gyermektelen Kosoknak más lehetőségeket kínál az élet: hirtelen karnyújtásnyira kerül egy olyan vállalkozás elindítása, ami már régóta szerepel a titkos tervei között. Lehet, hogy külföldről kap segítséget, vagy rövid időre el kell utaznia.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Könyvelője jó hírrel szolgál, amikor elkészíti az adóbevallást. Az Ön anyagi helyzete irigylésre méltó. Sikeres hónapokat tudhat maga mögött. Ha alkalmazott, akkor számíthat némi fizetésemelésre. Az egészségét viszont megviselték a téli hónapok. Itt az ideje a tavaszi megkönnyebbülésnek! Fogyasszon sok friss ételt, jól teszi, ha elkezd csírákat termeszteni az ablakpárkányon. Az apró zöld levélkék a tavasz hangulatát lopják a házba, mindenkit jókedvre derítve. Az aktuális nagytakarítás során ne feledkezzen meg a „jó lehet még valamire” célból őrizgetett dolgokról.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Új ötletek, új tervek, új ismeretségek. Még a régi dolgokat is új színben-fényben látja, ahogy hosszabbodnak a nappalok. Amiről már lemondott, úgy gondolván, hogy aligha változhat, most mégis előkerül, és másként alakul. Ha megfordulna a fejében, hogy ideje lenne más munka után nézni, alaposan fontolja meg az ötletet. Nem lehetetlen, de gondos utánajárást igényel. Valószínűleg várnia kell néhány hetet, amíg a konkrét lépéseket megteheti. A párkapcsolatában viszont ebben a hónapban kell meghozni a nagy horderejű döntés(eke)t.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Túlzás nélkül elemében érezheti magát a Halak havában. Legfőképp tipikusan Rák jellegű feladatokkal kell foglalkoznia, úgymint család, otthon, gyerekek, szülők, illetve a lelki dolgok és a fantázia birodalmába tartozó ügyek. Lehet, hogy a szélesebb rokonságból kér valaki segítséget Öntől. Érdemes figyelni az álmaira, ebben az időszakban meglepően tiszta útmutatásokat kaphat. Az egészségének jót tenne valamilyen vízi sport. Ezen felül – mindenféle értelemben – öntsön tiszta vizet a pohárba! Kedvező időszak megbeszélni, hogyan tovább.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Az Ön jegyében tartózkodó Jupiter változatlanul optimistává teszi. Valami nagy cselekedeten, döntő lépésen töri a fejét. Ha külföldi munkára kap ajánlatot, egy percig se habozzon, habár sokan le akarják beszélni. Talán jobban is teszi, ha hátat fordít az itthoniaknak. Különösen akkor, ha a párkapcsolatában a közelmúltban felgyülemlettek a problémák, vagy a gyermekeivel egyre kevésbé ért szót. Bárhogyan dönt, leginkább a saját megérzéseiben bízhat. Nyugodtan, határozottan szerelje le az aggályoskodókat, és tegyen belátása szerint.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Sok minden megváltozik az életében, ami legalábbis nyugtalanítólag hat az amúgy is túl sokat aggódó Szűzre. Mivel az élet rengeteg újdonságot hoz, legalább Ön ne tetézze azzal, hogy most szeretne változtatni valamin. Mire kitavaszodik, magától is átalakul az élete. Ez persze nem vigasztalja a Szüzet, aki szereti a dolgokat a saját kezében tartani. Bármilyen nehéz is legyen, most mégis kénytelen lesz bízni a sorsban, a véletlenekben, egy magasabb erőben, a csodákban. Érdekes élmények várják!
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Uralkodó bolygója, a Vénusz határozott léptekkel halad előre, a hónap legnagyobb részében a Kos jegyében. Ön is meglepődik saját magán, sokkal határozottabb lesz, mint általában. Érdemes tehát kihasználni a ritka helyzetet, és mostanra időzíteni olyan cselekedeteket, amelyek a Mérleg lelkületétől igen távol állnak. Ha gyorsan kell dönteni, kompromisszumkeresés helyett kiállni a saját elképzelése mellett, most itt a lehetőség! A bátor, netán harcias fellépés természetesen csak az egyenrangú felek viszonyában követendő.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Munkájában, vállalkozásában új fejezet veszi kezdetét. Sajnos, a kelleténél borúlátóbban gondolkodik a lehetőségekről. Holott semmi oka a lehangoltságra – hacsak nem a tél végi szürkeség. Ettől függetlenül csak tervezzen úgy, mintha bármi lehetséges volna, meg fog lepődni, igaza lesz. Helyesen teszi ugyanakkor, ha az elképzeléseibe egyelőre nem avat be senkit. Legyen szó a cége átalakításáról, tervbe vett költözésről, vagy kiváltképp (az amúgy is titkos) kapcsolatáról. Tartsa titokban, mit tervez! Ráér előállni a kész tervekkel akkor, amikor már mindent aprólékosan megszervezett.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Ellentétes energiák hatnak a Nyilas jegyűekre ebben a hónapban. Ezért bizonyos helyzetekben minden a lehető legjobban alakul, nyílegyenesen halad előre – talán még a tervezettnél többet is elér. Más életterületeken ellenben megfeneklenek vagy összekuszálódnak a dolgok. Megtapasztalja, hogy mindennek két oldala van, és az élet olykor egyszerre elénk tárja mind a kettőt. Mindenesetre egyaránt szüksége lesz a híresen nagy optimizmusára, és a mértéktartó szerénységre. A mérleg végül pozitív egyenleggel zárul.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Ha új főnök került a munkahelyére, itt az ideje másik állás után nézni. Leszámítva azt az esetet, ha Ön lett az új főnök. Egyébként ebben a hónapban minden téren sok konfliktusra számíthat. Ezek nem túl fajsúlyosak, éppen csak a bosszantó kategória felső határát súrolják. Ráadásul a télből is elege van mostanra. Szerencsére élete párja mindenben Ön mellett áll. Az ő munkája, egészsége rendben van, s ez mindkettejükre jótékonyan hat. Egy kis pihenés, hétvégi lazítás segít túlélni ezt a néhány hetet, aztán tavasszal már jobb idők jönnek.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Minden képlékenynek és bizonytalannak tűnik, mintha a víz alatt heverő tárgyak körvonalát figyelné. Az események kicsúsztak az irányítása alól. Ebben a helyzetben nem sokat tehet, és aggódni ugyancsak felesleges. Ha nincs halaszthatatlan dolga, vegyen ki szabadságot. Elmélkedjen, írja le a gondolatait. Később majd értékes és termékeny időszaknak fogja látni 2015 márciusát, de most még fogalma sincs, mi lesz ebből. Keresse érdekes emberek társaságát, akik más szempontokra hívják fel a figyelmét, mint amit Ön lát.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Nem lesz egyszerű az élete, mert hirtelen túl sok teendő zúdul a nyakába. A család, a munka, a barátok; mindenkinek van valami bánata, amelyre Öntől várja a gyógyírt. Elképzelhető, hogy szabadságot kell kivennie családi ügy miatt, amely nem feltétlenül kellemetlen – például a gyerekét kísérni egy tehetségkutató programra … –, a munkaadó mégis zsörtölődik miatta. Legyen nyugodt, minden zűrzavaros időszak véget ér egyszer. Pihenésképpen látogasson el az uszodába. Gyógyfürdő, szauna, talpmasszázs ugyancsak csodát tehet, lepje meg magát ilyesmivel a születésnapján.
                                                                                                                                   Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                   (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez