Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28665139
   « Vissza

Sztárvarázs – köszöntéssel

 « Cikkek és hírek 
2015. október 14.
 

kepfile

    Amikor Mátyásföldről kivonultak az oroszok, akkor jutott eszébe az ős-mátyásföldi Kázmér Józsefnek, közismert nevén Öcsi bácsinak, hogy ezt valahogyan meg kellene ünnepelni. Az ünnepségből lett a Sztárvarázs nevű produkció, melyen az elmúlt több évtized alatt számos neves művész lépett fel, s csak egyvalami volt állandó: a közönségnek nem kellett belépődíjat fizetnie – na meg az, hogy ez a zenés ünnepség gyakran az éjszakába nyúlóan tartott.
   Aztán telt-múlt az idő, s Öcsi bácsi sem fiatalodott, s idén betöltötte a 90. életévét. Bár kiváló szellemi képességekkel rendelkezik, járása megnehezült, néha kórházban kell javítsanak egészségén, s a szülinapos köszöntésére is csak több hónapos késéssel került sor idén szeptemberben – különlegesség, hogy azon nem csak Kovács Péter polgármester vett részt, hanem ott volt Csomor Ervin és Szász József alpolgármester valamint több képviselő is, a sajtó munkatársain kívül.
     A Sztárvarázsnak viszont folytatódnia kell, különben (a csendet meghallván) még visszajönnek az oroszok. A szervezési feladatokat a Szívvel-Lélekkel Polgári Egyesület vezetője, Dr. Környeiné Rátz Katalin vette át (lenti képünkön ő látható Kázmér József, Öcsi bácsi jobbján), a munkában segítségére volt Poór Péter (kerületi lakótársunk), aki Nagy Ibolyával karöltve a műsorvezetői tisztet is ellátták az október 8-án megtartott legutóbbi Sztárvarázs produkción.

kepfile

     A rendezvény lehetőséget adott arra, hogy megköszönjék Öcsi bácsi eddigi munkáját, és egyúttal boldog szülinapot kívánjanak neki a betöltött 90. évhez. Az ünnepeltnek a polgármesteri köszöntés, majd egy ajándékba kapott festményen felül talán a legjobban az esett, amikor az est közönsége felállva, tapssal köszönte meg, amit eddig tett Mátyásföldért.

 

kepfile 

Irházi Misi bácsit köszöntötték a mátyásföldi idősek klubjában október 8-án. Misi bácsi kiváló egészségi állapotnak örvend, ami részben annak is köszönhető, hogy fiatal korában aktív kerékpáros versenyző volt, és még ma is minden nap tornászik egy kicsit. Isten éltesse!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez