Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.16. kedd
Csongor, Joakim
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28758120
   « Vissza

Horoszkóp (október 22-től november 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. október 14.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Szokatlan lelkiállapotban találja magát: egy sor, aggodalomra okot adó jelenség üti fel a fejét. Vagy az egészsége rendetlenkedik; vagy a munkája, munkahelye miatt fáj a feje. Bizonytalannak érezheti a pozícióját, igyekszik többet vállalni. Valamilyen formában az életmódját felül kell vizsgálnia. Talán egy kezdődő betegség hívja fel a figyelmét ennek fontosságára. Párjával legyen türelmes. Az életmódváltást semmiképp ne tegye kötelezővé az egész családnak. Bízhat abban, hogy a jó példa ragadós, a többiek önként követik hamarosan.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Minden oka megvan a jókedve és az elégedettségre. A munkahelyén pozitív változások sora történik, melyeknek köszönhetően anyagi helyzete stabilizálódik, javul. A családjában szintúgy sok kellemes esemény lehetséges. Rokoni kapcsolataiban azonban már gondot okozhatnak az anyagiak. Pontosabban az, ha a pénznek, vagyonnak túl nagy jelentőséget tulajdonít, ha feleslegesen problémázik miatta, ha nem elég nagyvonalú. Lehet, hogy egy nagy családi esemény (esküvő, költözés) sokkal többe kerül, mint amire számított, de ne csináljon gondot belőle!
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Szakítson időt a rendszeres testmozgásra. Igaz, hogy a november nem a legalkalmasabb hónap a szabadtéri időtöltésre, mégis az lenne a legjobb, ha legalább ebédszünetben tenne egy sétát. Sok betegséget és rossz hangulatot megelőzhet, ha naponta kiszellőzteti a fejét és a tüdejét. Otthon ugyancsak szellőztessen, reggel, este. Meg fog lepődni, egy friss, hűvös szobában milyen furcsa, emlékezetes álomképek bukkannak fel. Időnként kifejezetten megvilágosító felismerésekre tehet szert, régóta gyötrő kérdésekre kap választ. Párkapcsolatában eljöhet a fontos megbeszélések ideje.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Látszólag semmi nem történik ebben a hónapban. A Rák azonban tudja, hogy a lélek valósága sokszor valóságosabb annál, ami szemmel látható és nyilvánvaló. A Skorpió hava a befelé fordulás időszaka, ami nagyon megfelel a Rák visszahúzódó természetének. Az idén talán még a temetőlátogatás alkalmából szokásos családi összejövetelt is lemondja, s inkább magányosan elmélkedik életről, halálról. Szerencsére otthon minden rendben van, a lakásban éppúgy, mint a családi kapcsolatok területén. A hosszabbodó őszi éjjeleken egyre érdekesebb, színesebb álmok segítik abban, hogy a nappali életben megtalálja az utat a céljai felé.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Mostanra minden bolygó elhagyta az Oroszlán jegyét. Ha olyan érzése lenne, hogy elpártolt Öntől a szerencse, megnyugodhat, nem ez a helyzet. Csupán egy csendesebb időszak köszöntött be, amikor nem az ünneplésé, hanem a munkáé a főszerep. Ha eddig is sokat dolgozott, akkor novemberben bizony még többet kell dolgoznia. Ráadásul váratlan kiadással nézhet szembe. Ennek ellenére ne essen kétségbe: mire elkezdi gyűjtögetni a karácsonyi ajándékokat, a mostani többletmunkának épp befolyik az ellenértéke. Számítson ugyan akkor arra, hogy a partnere nehezen fogja viselni a túlórákat, az elhalasztott vagy lemondott programokat.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Végre igazán jó időszaknak örvendhet a Szűz jegy szülötte. Egy csipetnyi optimizmust hoznak életébe a csillagok, már nem a sötét oldalát látja mindennek. Új életet kezdeni ugyan jobbára tavasszal szokás, Ön azonban – talán egy betegség miatt, talán csak az élet végességét felmérve – mostanában érzi időszerűnek a változtatást. Semmi eget rengető dologra ne gondoljon. Elegendő valamilyen apró újdonságot bevezetni. Például az idegesítő hírek helyett reggelente zenét hallgat, vagy munkából hazaérve főz egy finom teát és meggyújt egy mécsest. Fedezze fel az apró csodák nagy erejét.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Talán nehezére esik ráhangolódni a borongós novemberi hangulatra, hiszen a Mérleg született társas lény, a Skorpió hava viszont a magányos elfoglaltságoknak kedvez. Ugyanakkor mind az elvonulásban, mind pedig néhány társas összejövetelben találhat olyasmit, ami mélyen megérinti és elgondolkodtatja. Élményeit „megemésztve” szert tehet néhány életbevágóan fontos felismerésre, amelyek egész további sorsát befolyásolják Így, vagy úgy, valamennyire megkomolyodik ezen az őszön. Figyelje tudatosan a jeleket, keresse, hol vállalhat felelősséget valamiért, valakiért. Ne egy baleset, betegség kényszerítse ki a változást.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
A csillagoktól most minden támogatást megkap, ez azonban nem jelenti azt, hogy egyszerű, könnyű hónap következik. A Skorpió szereti a kihívásokat, nyugodjon meg, lesz benne része. Jól teszi, ha felvázol valamilyen tervet: mit szeretne elvégezni, elérni a következő életévében? Bízhat benne, hogy annak, amit mostanában elhatároz, a jelentős része sikerül! Ugyanakkor történhetnek váratlan események (jók és sajnos kellemetlenek egyaránt), amelyek miatt át kell szerveznie a mindennapi menetrendet. Egy kis rugalmasság azonban a hasznára fog válni, s végül a rosszban is lesz valami jó.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
A munka szempontjából nem lehet oka panaszra. Sok dolga lesz, de ezeket jórészt inkább lehetőségnek fogja fel. Amúgy is régóta próbálja már bizonyítani, hogy többre képes, többre hivatott. Most itt az alkalom, hogy bizonyítsa rátermettségét. Egyidejűleg a kiadásai is növekedni fognak, különösen, ha a gyereke épp (felsőbb) iskolába lépett. Sajnos, a párkapcsolatában már nem ilyen egyszerű a helyzet. A nagyon friss és a túlságosan régóta elviselt együttélések különösen veszélyben vannak. Valószínűleg itt az ideje a változtatásnak, ami nem jelenti azt, hogy biztosan szétválnak az útjaik, de ezzel reálisan számolni kell.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Minden várakozással ellentétben, a Bak szülöttek remekül érzik magukat novemberben. Élete jól alakul, derűsen teszi a dolgát. Ha van szokatlan, új feladata, akár a munkahelyén, akár otthon, ezt az erőpróbát még élvezi is. Egyébként elmondható, hogy a szokásosnál több időt tölt otthon, családja körében, ami az Ön lelkének legalább annyira használ, mint a családtagokénak. Csendes esetéken vegyen a kezébe egy jó könyvet, vagy nézzen meg egy igazán jó filmet (aminek a mondanivalója és a művészi kivitelezése egyaránt színvonalas). Az se baj, ha ismerte már a művet, meg fog lepődni, menni új felfedezést tesz általa.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Apró bosszúságokra számíthat, de semmi komoly bajtól nem kell tartani. Másfelől, apró örömök érhetik, de nem novemberben üti meg a főnyereményt. Egyszóval átlagos, borongós november várható. És amikor már két-három hete nem történik semmi, egyszer csak jön valami egészen meglepő esemény. Fordulat egy ügyben, ami rég zátonyra futott, fejlemény, amire senki sem számított. Ekkor pedig már csak arra kell ügyelnie, hogy egy darabig tartsa titokban a dolgot, illetve jól gondolja meg, kinek beszél róla. Ha pedig nagyon fárasztja a mókuskerék, hétvégére keressen valamilyen szokatlan, „őrült” elfoglaltságot (amennyiben a partnere nem Vízöntő, tegye egyedül).
Halak (II. 20.- III. 20.)
Viták, váratlan kiadások és más nehéz szituációk keseríthetik meg az amúgy sem szívderítő novemberi napokat. Ön általában hajlamos rózsaszín szemüvegen keresztül nézni a jövőbe, de most szokatlanul tisztán látja a reális képet. Mindenekelőtt a partnere, illetve a kapcsolatuk miatt aggódik. Amennyiben a párja Ikrek, Nyilas, Szűz vagy Halak jegyű, akkor valóban lehetetlen gondjaik, munka vagy egészség miatt. A megoldás az lehet, hogy áttekintik az életvitelüket, és valamin változtatnak. Néha egy apró, jelentéktelennek tűnő korrekció elegendő, de azt csak Ön tudhatja, hogy kell „átállítani a váltót”. Ha mégsem tudná, egy furcsa véletlen majd felhívja rá a figyelmét.

                                                                                                                                         Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                        (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez