Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28778454
   « Vissza

Tűzoltósági hírek

 « Tűzoltósági hírek 
2015. november 11.
 

XIV. kerület

Öngyilkosjelöltek

Október 4-én 10 óra után riasztották a tűzoltókat a Petneházy utcába, ahol egy pszichiátriai kezelésre szoruló személy az ablakon való kiugrással fenyegetőzött. Éjjel egy óra előtt október 7-én egy kilencedik emeleti lakó szintén öngyilkossággal fenyegetőzött, a tűzoltók erővel betörtek és átadták az illetőt a mentőknek.

Fakárok

Október 8-án gyökerestől kidőlt egy fa a Fogarasi úton. Október 12-én délután a Szabó József utca 19. szám előtt Ford típusú személygépkocsira szakadt egy faág, senki nem sérült meg.

Elakadt lift

Október 10-én kora délután egy utassal elakadt a lift az Erzsébet királyné úti Selfstore raktár területén, az illetőt a tűzoltók kimentették.

Lakásfelnyitások

Rendőrségi hívásra egy Mexikói úti, második emeleti lakást nyitott fel a raj a bejárati ajtó zárjának feltörésével és két lakat levágásával október 14-én.
Október 31-én reggel rendőrségi kérésre egy első emeleti lakást az ablakon át behatolva törtek fel a tűzoltók a Kacsóh Pongrác úton.
November 1-én délután egy Ond vezér úti, kilencedik emeleti lakást törtek fel az ablakon át létra segítségével, bent egy elhunyt személyt találtak.

Közlekedési mentések

A Mogyoródi út 19. előtt két személyautó ütközött össze október 16-án délután. Sérülés nem volt, a forgalmi akadályt a raj kézi erővel szüntette meg.
Október 19-én délután a Mexikói út és Thököly út sarkán egy VW típusú gépkocsinak kitört a jobb első kereke, és forgalmi akadályt okozott.
Október 21-én este villamos karambolozott egy személyautóval a Nagy Lajos király útján. Két személy megsérült.
Október 22-én este 9 óra előtt az M3-as bevezető szakaszán lévő felüljárón Honda Accord és Skoda Favorit típusú gépkocsik ütköztek, egy személy megsérült.
A Füredi utca 64-nél három személyautó karambolozott október 26-án reggel. Egy gyalogost elsodortak, aki súlyosan megsérült. A tűzoltók áramtalanítottak és a helyszíni szemle után a forgalmi akadályt kézi erővel megszüntették.
Október 30-án 18 óra 43 perckor szólt a riasztás a Rákospatak utca 54-hez, ahol két személyautó ütközött. Az egyik kidöntött egy fát, amit a tűzoltók szétfűrészeltek. Személyi sérülés nem történt.

XVI. kerület

Karambol

A Bercsényi utca és Hunyadi utca kereszteződésénél Opel Astra és Fiat Ducato típusú autók ütköztek össze október 16-án 17 óra után. A balesetben egy személy megsérült a jobb könyökén.

Mécses

November 3-án az Anilin utcába szólt a riasztás, ahol egy családi ház verandáján kegyeleti okból meggyújtott mécses okozott tüzet. Megégett a mécses alatti asztallap, ruhaneműk, egy táblagép, iratok, a linóleum három négyzetméteren, a plafon kormozódott. Személyi sérülés nem történt.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez