CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28776386
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: egy 2 kg-os ponty, 1 kg durva só, olaj, bors, 1 csokor petrezselyem
Tepsiben 2 cm vastagon elterítjük a sót. A megtisztított halat beirdaljuk, belsejét borsozzuk és beletesszük a petrezselymet. (A belsőséget lefagyasztjuk halászlének.)
Ráfektetjük a sóágyra, tetejét olajjal beecseteljük. Közepes lángon pirosra sütjük, tálra tesszük, a ráragadt sót eltávolítjuk. Rizskörítést adunk mellé.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|