Új séf működik a Disznóól fantázianevű gyorsétteremben, a Margit utca 114. alatt, ahol egykor az Ikarus gyár főbejárata volt. Tullner Csaba nagy szakmai múlttal rendelkezik, pályafutását neves belvárosi éttermekben kezdte, majd Tokajvidéken és Miskolc-Tapolcán dolgozott séfként neves éttermekben. Azután Németországban, majd egy osztrák síparadicsomban varázsolta elő a különféle ízeket, mígnem a járvány miatt az ötcsillagos szálloda bezárt, és így itthon kellett munkát vállaljon, egy úgynevezett nagykonyhában. Innen csábította át Zsidek Kata, az étterem tulajdonosa a Disznóólba.
Csaba, a séf nem csak az ízek, hanem a látvány mestere is. Ahogy mondja: a vendég előbb a szemével eszik. Az ételt mindig feldíszítve szolgálja fel, s ez a látványosság most már az étterem pultjára is jellemző. Nem csak telefőzi, hanem át is alakítja a pultban lévő ételeket, s emiatt a Disznóólban rövidesen új étlap is készül, amelyen házi sütemények, vagy somlói galuska is lesz az ízes ételek mellett. |