Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657856
   « Vissza

Út a zöldebb jövő felé

 « Cikkek és hírek 
2022. augusztus 17.
 

Auchan Csömör

Rövidesen befejeződik a csömöri Auchan átalakítása

A csömöri Auchan áruház élelmiszer-részlegének átalakítása azért kezdődött meg fél évvel ezelőtt, hogy szebb és áttekinthetőbb legyen az eladótér, az árucikkek elhelyezése, csoportosítása jobban megfeleljen a vásárlói igényeknek, illetve az elavult hűtőberendezések lecserélésével jelentős energiamegtakarítást lehessen elérni, amivel fenntarthatóbbá válik az áruház jövőbeni működése. Minél több korszerű hűtő működik az eladótérben, annál nagyobb megtakarítás mutatkozik, és a beruházás befejeztével az áramfogyasztás várhatóan 30 százalékkal csökken majd.

Fogyasztói szempontból is egyre jobban érzékelhető az átépítés eredménye. Augusztus közepén megnyílt a mirelit univerzum és a bor univerzum, ami jól illeszkedik a már elkészült részekhez. A mirelit univerzumban L-alakban álló hűtők veszik körbe a három, nagy méretű, fekvő fagyasztót, amelyekben közel húsz százalékkal lett nagyobb a kínálat. Az impozáns eladótérben immár 53 féle fagyasztott húsból, 47 féle pizzából, illetve 112 féle desszertből válogathatnak a vásárlók.

kepfile

Jól eltalált megoldás, ahogy a mirelit univerzum a helyben készült pékárukhoz kapcsolódik: a bejárattól a mirelit univerzum felé haladva előbb a finom pékáruk találhatók, majd a kenyerek, végül pedig – mintegy hidat képezve – az első mirelitpultban a fagyasztott pékáruk és kenyerek kaptak helyet.

A bor univerzum szintén kiváló helyre került, hiszen közvetlenül kapcsolódik a sajtpulthoz és a csemege önkiszolgálóhoz. Az egész élelmiszer-eladótérből jól látszik az a hatalmas italos pohár, ami a borrészleget jelzi. A sajtok és a csemegeáruk közelsége praktikusan segíti azt, hogy a gazdag fehérbor-, a rozé- és a vörösbor-kínálatból a csemegeárukhoz illeszkedő borfélét tudjanak választani a vevők.

kepfile

A bor univerzumban 932 különböző fajta palackozott ital található, idetartoznak a pezsgők, az észak-dunántúli borok, az egri borvidékről származók, az alföldi és asztali borok, a szekszárdi, tolnai és villányi nedűk, a balatoni és a tó környéki borok, a híres tokaji és a külföldi borok. A kínálat óriási és változatos: például 142 féle pezsgőből és 69 féle külföldi borból lehet válogatni.

Az átépítés utolsó fázisa szeptember 7-ig tart, ennek során egy különleges hűtőbe kerülnek az áruházban készülő cukrászati termékek. A saláta-gomba univerzum mellett pedig a zöldség-gyümölcs rész kap helyet, felszabadítva ezzel a bejárat előtti teret. A hal univerzum a hentes-halpult vonalába kerül, ahol együtt lesznek kitéve a fagyasztott és a friss halak, valamint a halkonzervek.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez